“Board-ul HP tocmai a luat cea mai proasta decizie de personal dupa ce idiotii din boardul Apple l-au demis pe Steve Jobs cu multi ani in urma. Acea hotarare aproape a distrus Apple si chiar s-ar fi intamplat acest lucru daca Steve nu s-ar fi intors si nu i-ar fi salvat”, a scris Ellison intr-un e-mail catre The New York Times.

Steve Jobs a fost demis de la Apple in 1985, dar s-a intors la conducerea companiei in 1997.

Seful Oracle a adaugat ca pierzandu-l pe Mark Hurd, conducerea HP nu a actionat in interesul angajatilor, actionarilor, clientilor si partenerilor companiei.

“Boardul HP a admis ca a investigat acuzatiile de hartuire sexuala impotriva lui Mark si a stabilit ca sunt complet false”, a mai spus Ellison.

The New York Times scrie ca Hurd joaca adesea tenis pe proprietatea lui Ellison din Silicon Valley, desi cele doua companii au intrat intr-o competitie tot mai stransa dupa achizitia in 2009 a Sun Microsystems de catre Oracle.

Citeste si:

Hurd a demisionat la finalul saptamanii trecute in urma unei anchete interne lansate din cauza unor acuzatii de hartuire sexuala si de decontari abuzive.

Ancheta a decis ca acesta nu a incalcat codul companiei privind hartuirea, dar ca avea o relatie "personala si apropiata" cu aceasta subcontractoare, pe care ar fi fost necesar sa o dezvaluie.

Plecarea lui Hurd, cel care a dus la revenirea spectaculoasa a HP, dupa o perioada dificila, in urma plecarii fostului director general Carly Fiorina, deschide o perioada de incertitudine pentru numarul unu mondial in domeniul calculatoarelor.

Mark Hurd a devenit directorul general al HP in 2007