Marele castigator va avea ocazia sa participe gratuit la Apple Worldwide Developers Conference 2011.

In perioada 12 august - 12 septembrie 2010, dezvoltatorii de aplicatii se pot inscrie in competitie. Propunerile de aplicatii pot fi trimise cu ajutorul formularului din pagina oficiala a concursului, www.orange.ro/aplicatii/concurs/.

Toate aplicatiile care respecta regulamentul vor fi publicate pe site, unde vizitatorii pot vota aplicatia favorita timp de o luna. In intervalul 11-12 octombrie, juriul va desemna castigatorii, luand in considerare votul vizitatorilor (30% din nota finala) si votul juriului (70% din nota finala). Criteriile care stau la baza jurizarii sunt utilitatea pentru client, originalitatea ideii si fezabilitatea implementarii.

Citeste si:

Orange este singurul operator care comercializeaza oficial iPhone in Romania si primul operator de telecomunicatii local care organizeaza un concurs pentru sustinerea dezvoltatorilor de aplicatii pentru smartphone-uri. Aplicatia Orange film pentru iPhone anuntata ieri de Orange este deja pe primul loc in topul descarcarilor de aplicatii gratuite pentru Romania, din App Store.

Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie recunoscuti de Apple.Inc., inregistrati in cadrul programului iPhone Developer Program/ Individual, iPhone Developer Program/Company sau iPhone Developer University Program.

Citeste si Dezvoltator roman de aplicatii pentru iPhone: Desi costa cat un pachet de tigari, romanii prefera aplicatiile gratuite