Un laptop Asus care urmeaza sa fie lansat in cateva zile, la un pret de peste 10.000 de lei, a disparut din holul unui hotel din Bucuresti, unde era expus in scopuri de promovare.
Potrivit site-ului american Gizmodo, specializat in gadget-uri si tehnologie, modelul Asus NX90 (foto) a fost furat de trei persoane din holul unui hotel de cinci stele din Bucuresti, scrie Mediafax.

Gizmodo prezinta o fotografie inregistrata pe 11 august, la ora 2:53, de o camera de supraveghere, in care apar trei persoane, dintre care una priveste direct spre obiectiv, fara a face aparent vreun efort pentru a-si ascunde identitatea. Reprezentantii Asus Romania au fost rezervati in declaratii.

"Oferim tot suportul politiei sa-l gaseasca", a declarat Liviu Marica, PR&Marketing manager Asus Romania.

El a precizat ca laptop-ul va avea un pret de retail de peste 10.000 de lei, iar un model era expus in holul unui hotel din Bucuresti in cadrul unei campanii de promovare. Laptop-ul urmeaza sa fie lansat la 1 septembrie, potrivit lui Marica.

Din fotografia prezentata de Gizmodo cu presupusii hoti se poate recunoaste holul hotelului Marriott din Capitala.

Sursa foto: CNET.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri