Citeste si

Asociatia va elabora totodata un Cod de Bune Practici pentru magazinele online si un program de atestare a acestora conform codului.

„Toate magazinele online din Romania au anumite obiective comune si intampina probleme asemanatoare, iata ce ne-a adus impreuna” a declarat Marius Ghenea, Presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online si presedintele Fit Distribution, al doilea jucator pe piata de retail online, care detine site-uri precum Pcfun, PC Garage sau ElectroFun .

Pe de alta parte, Radu Apostolescu, vicepresedinte ARMO si directorul de marketing al eMAG.ro, cel mai mai retailer online din Romania, spune ca primul obiectiv al asociatiei este elaborarea Codului de Bune Practici, care poate fi consultat pe site-ul asociatiei, www.armo.ro.

Membri fondatori ARMO sunt: www.123flori.ro, www.azerty.ro, www.cel.ro, www.comenzipc.ro, www.emag.ro, www.electrofun.ro , www.evomag.ro, www.fungift.ro , www.magazinultau.ro, www.marketonline.ro , www.mediadot.ro, www.pcfun.ro , www.pcgarage.ro, www.pro.ro, www.oktal.ro, www.sevensins.ro, www.shopit.ro , www.toyfun.ro, www.watchshop.ro.