Oficialii companiei nu au dorit sa comenteze speculatiile, insa Jason Kilar, directorul general al Hulu a declarat recent pentru Bloomberg Television ca isi doreste sa dezvolte compania pe termen lung si ca listarea este una dintre optiuni. O posibila finantare ar putea permite Hulu furnizarea a mai multe programe de televiziune.

Hulu a fost fondata in 2007 de catre NBC Universal si Fox (retea de televiziune din grupul News Corporation, controlat de magnatul media Rupert Murdoch) si a inceput ca un serviciu prin care telespectatorii puteau privi programele televizate gratuit online,.

Compania a avut anul trecut venituri de peste 100 de milioane de dolari, iar anul acesta afacerile Hulu au trecut deja peste aceasta suma. Site-ul inregistreaza de asemenea profit net.

Citeste si:

Hulu a avut aproximativ 28,5 milioane de vizitatori in iulie, aflandu-se intre primele zece site-uri de continut video online din SUA, potrivit companiei de cercetare ComScore.

Printre actionarii Hulu se numara retelele de televiziune NBC Universal, Fox si ABC.

Oferta publica initiala a Hulu vine la scurt timp dupa ce mai mult companii din zona de media si tehnologie au anuntat ca vor sa isi finanteze astfel businessul, printre acestea numarandu-se furnizorul de servicii de telefonie prin internet Skype si compania de media online Demand Media.