IBM a ajuns la un acord definitiv cu privire la achizitionarea Unica printr-o tranzactie efectuata cash, la un pret de 21 de dolari per actiune sau 480 de milioane de dolari net.
Tranzactia, ce depinde de acordul actionarilor Unica, de autorizatiile de reglementare aplicabile si alte conditii obisnuite de finalizare a unei tranzactii, va fi finalizata in trimestrul patru al anului 2010.

Achizitia anuntata extinde portofoliul IBM de solutii software destinate automatizarii, administrarii si accelerarii proceselor centrale de business din marketing, vanzari, procesarea comenzilor.

Cei 500 de angajati ai Unica vor fi integrati in divizia IBM Software Solutions Group, ce ofera servicii unei game variate de industrii. Aplicatiile software Unica vor completa capabilitatile diviziei IBM Business Analytics and Optimization Consulting – o echipa de 5.000 de consultanti si o retea de centre de analiza, sustinute de investitii totale de peste 11 miliarde de dolari in achizitii efectuate in ultimii cinci ani.

Beneficiind de experienta vasta in industrie, Unica are peste 1.500 de clienti globali dintr-o gama variata de domenii, cum ar fi servicii financiare, asigurari, telecomunicatii, turism. Printre clientii Unica se numara Best Buy, eBay, ING, Monster, Starwood si US Cellular.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri