Pentru 2010, conducerea firmei estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 45% fata de 2009, pana la 6,5 milioane de euro, dintre care 3 milioane in Romania si restul in Emiratele Arabe Unite.

“Ca reactie la conditiile de criza din Romania, ne-am concentrat eforturile pe doua axe. Prima a fost focalizarea pe produse precum cele din gama CRM (Customer Relationship Management- managementul relatiilor cu clientii), produse folosite in special in sistemul bancar pentru a mari retentia clientilor. In acelasi timp ne-am dezvoltat pozitia pe piata Orientului Mijlociu, cu accent pe livrarea de proiecte pentru institutii publice si companii din Abu Dhabi", a declarat Alin Veteleanu, presedintele si actionarul majoritar al companiei.

Avansul afacerilor din acest an a permis companiei de software sa-si mareasca numarul de angajati cu in jur de 25%, in prezent Vector Business Consulting avand 88 de salariati.

Citeste si:

In acest an, furnizorul de software a incheiat doua contracte, unul de un milion de euro pe un an si altul de 3 milioane de euro pe doi ani cu doua banci prezente pe piata locala.

Cel de-al doilea contract este cel mai mare proiect de CRM mediul bancar din Europa Centrala si de Sud-Est, afirma oficialii Vector Business Consulting.

Din portofoliul companiei lansate in 2001 fac parte clienti precum Orange Romania, Vodafone Romania, RCS&RDS, Romtelecom, Netbridge, Michelin, Omniasig, BRD Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Libra Bank, Etisalat UAE, Consiliul de Invatamant sau Autoritatea Federala pentru Reglementari Nucleare din Abu Dhabi.