"Am renuntat la aceasta functie, dar inca ma aflu la carma Flanco, entitate separata, pe care ne-am concentrat atentia inca de la intrarea in insolventa. Acum ramane ca actionarii sa aleaga un alt administrator pentru Flamingo International", a declarat pentru Wall-Street Adrian Olteanu (foto).

Pe de alta parte, intrebat ce scenarii ar putea lua in calcul actionarii, el a spus ca, dat fiind faptul ca activitatea companiei Flamingo International este inexistenta, actionarii pot lua orice decizie.

Olteanu, numit in functie la data de 25 ianuarie 2010, si-a dat demisia la inceputul acestei luni.

Administratorul judiciar al Flamingo International (FLA), RVA Insolvency Specialists, a convocat actionarii retailerului la 20 septembrie pentru a desemna un nou administrator special.

Au dreptul sa participe la Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Societatii convocata si sa voteze doar persoanele fizice si juridice inregistrate ca actionari ai societatii la data de referinta 7 septembrie 2010, conform evidentelor tinute de Depozitarul Central S.A.

Citeste si:

In cazul in care la data de 20 septembrie 2010 nu se intrunesc conditiile de validitate pentru cvorum prevazute de Actul Constitutiv al societatii, ea se considera convocata pentru a doua oara pentru data de 21 septembrie 2010, in acelasi loc si la aceeasi ora, cu aceeasi ordine de zi, se anunta in comunicat.

Data limita pana la care se pot depune candidaturi pentru acest post este 10 septembrie, potrivit unui convocator AGA remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Flanco isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro. Vezi aici pe ce mizeaza compania ca va iesi in toamna din insolventa.