Adrian Olteanu, cel care l-a inlocuit pe Alexander Adamescu, care a fost presedintele Flamingo intre septembrie si noiembrie anul trecut, a demisionat din functia de administrator pe care o detinea in cadrul Flamingo International, potrivit unui comunicat transmis pe Bursa.
"Am renuntat la aceasta functie, dar inca ma aflu la carma Flanco, entitate separata, pe care ne-am concentrat atentia inca de la intrarea in insolventa. Acum ramane ca actionarii sa aleaga un alt administrator pentru Flamingo International", a declarat pentru Wall-Street Adrian Olteanu (foto).

Pe de alta parte, intrebat ce scenarii ar putea lua in calcul actionarii, el a spus ca, dat fiind faptul ca activitatea companiei Flamingo International este inexistenta, actionarii pot lua orice decizie.

Olteanu, numit in functie la data de 25 ianuarie 2010, si-a dat demisia la inceputul acestei luni.

Administratorul judiciar al Flamingo International (FLA), RVA Insolvency Specialists, a convocat actionarii retailerului la 20 septembrie pentru a desemna un nou administrator special.

Au dreptul sa participe la Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Societatii convocata si sa voteze doar persoanele fizice si juridice inregistrate ca actionari ai societatii la data de referinta 7 septembrie 2010, conform evidentelor tinute de Depozitarul Central S.A.

In cazul in care la data de 20 septembrie 2010 nu se intrunesc conditiile de validitate pentru cvorum prevazute de Actul Constitutiv al societatii, ea se considera convocata pentru a doua oara pentru data de 21 septembrie 2010, in acelasi loc si la aceeasi ora, cu aceeasi ordine de zi, se anunta in comunicat.

Data limita pana la care se pot depune candidaturi pentru acest post este 10 septembrie, potrivit unui convocator AGA remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Flanco isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro. Vezi aici pe ce mizeaza compania ca va iesi in toamna din insolventa.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri