Toshiba va lansa televizoare 3D pentru care nu este nevoie de ochelari speciali

Producatorul de electronice japonez Toshiba dezvolta o tehnologie care ii va permite sa lanseze televizoare 3D pentru care consumatorii nu vor mai fi nevoiti sa cumpare si ochelarii speciali necesari pentru vizionarea continutului tridimensional, a declarat Yuko Sugahara, purtatorul de cuvant al companiei, scrie Asociated Press.

Oficialul Toshiba nu a comentat informatiile aparute in cotidianul nipon Yomiuri Shimbun conform carora compania din Tokyo va incepe sa comercializeze aceste produse pana la finalul anului.

Pentru a privi continut 3D pe televizoarele lansate de companii precum Sony, Panasonic, Samsung sau LG este nevoie de ochelari speciali, insa exista deja ecrane pentru care nu este necesara purtarea acestora, tehnologia fiind prezenta mai ales in magazine.

Dupa lansarea filmului 3D "Avatar", tot mai multi producatori de electronice au investit masiv in dezvoltarea de televizoare care pot oferi continut in format tridimensional, managerii companiilor fiind convinsi ca foarte multe persoane isi doresc sa priveasca programe 3D si acasa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri