Producatorul de echipamente de telecomunicatii Huawei Technologies va lansa in aceasta toamna mai multe telefoane bazate pe sistemele de operare Android dezvoltat de motorul de cautare Google, anunta oficialii companiei. Cel mai important model care urmeaza sa fie comercializat este U8800.
Lansarea noilor terminale mobile va avea loc in ultimul trimestru din acest an si telefoanele vor fi vandute sub brandul Huawei.

Oferta ce urmeaza sa fie lansata cuprinde terminale de tip smartphone, terminale de fashion, dedicate tinerilor pasionati de retele de socializare si mesagerie text, precum si terminale cu capabilitati dual-sim, dedicate utilizatorilor care au doua abonamente si vor sa comunice cu cele mai bune costuri.

„Huawei Terminals livreaza deja in Europa un model Android de succes: Pulse (U8220), disponibil in retelele T-Mobile din Germania. Cat despre Modelul U8800, acesta profita de experienta noastra in retele si internet de mare viteza si adauga potentialul urias al sistemului de operare Android 2.2, cu mii de aplicatii disponibile online” spune Jeff Wang, Country Manager Huawei pe Romania.

Telefonul cu ecran multi-touch poate filma in format HD, are o viteza de download de pana la 14 Mbs si aplicatii specifice sistemului de operare Android.

Pe de alta parte compania va lansa mai multe telefoane Android pentru tineri, printre care modelul U8300, un telefon cu tastatura QWERTY, ecran tactil si acces la Facebook si Twitter.

In acelasi timp oficialii producatorului de echipamente telecom vor sa introduca o linie de telefoane dual-sim printre care modelul G6620, dotat de asemenea cu tastatura QWERTY

Compania Huawei e prezenta de aproape un deceniu pe piata locala, compania oferind echipamente de acces la internet, atat fix cat si mobil pentru Orange, Vodafone, Romtelecom, RCS&RDS.

Sursa foto: Huawei.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri