Procesul de selectie al noului BMO Lead este finalizat la cateva luni dupa anuntul de retragere al lui Dan Bulucea (foto).

Michal Golebiewski si-a inceput cariera in Microsoft acum 14 ani si a ocupat mai multe pozitii in marketing (Product Manager pentru Microsoft Office si Microsoft Windows), comunicare (PR Manager and Marketing Communications Lead) si operatiuni.

Ultima functie pe care a avut-o in cadrul filialei din Polonia a Microsoft a fost de Business Planning and Operations Officer, cu responsabilitati in planificarea proceselor din companie si alinierea echipelor de marketing si de vanzari pentru atingerea obiectivelor de business.

In urma mai multor discutii purtate cu headquarter-ul companiei, Bulucea a facut anuntul oficial legat de plecarea sa din cadrul Microsoft, pe Facebook, in martie 2010: "Dupa aproape 12 ani de Microsoft, dupa multe joburi atat de diverse, de la sales la marketing, de la promovat tehnologie la business management, de la roluri locale la cele regionale traite pe alte meleaguri, schimbarea mi-a intrat in sange, dorinta de-a face totdeauna ceva nou care ma face mai bun. E vremea schimbarii si de data asta am hotarat sa ma uit in afara companiei. De la sfarsitul lui aprilie voi indrazni sa caut o noua cale, bucuros si nerabdator sa vad ce-mi poate oferi! Dan Bulucea".