Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), din cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a finantat 204 proiecte din fonduri europene, in 2009 si 2010, valoarea finantarii fiind de 661,7 milioane lei (155,3mil. euro), suma nerambursabila fiind de aproximativ 490 milioane de lei (115 mil. euro).
Fondurile care sunt gestionate de MCSI in cadrul Axei Prioritare III – TIC pentru sectoarele privat si public pentru perioada 2007-2013 sunt de 1.989 milioane de lei, din care 1.631 milioane de lei din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) si 358 milioane de lei contributia nationala publica pentru sectoarele public si privat.

Astfel, pentru Operatiunea 3.1.1 - Sprijinirea accesului la broadband si la servicii conexe au fost contractate 122 de proiecte in valoare totala de 8,68 milioane lei, iar in cadrul Operatiunii 3.2.1 - Sustinerea implementarii de solutii e-guvernare (inclusiv e-administratie) si asigurarea conexiunii la broadband acolo unde este necesar au fost depuse 337 de proiecte cu o valoare totala de 1.854,6 milioane lei.

In cadrul primului apel de proiecte au fost semnate un numar de 15 proiecte in valoare de 180,6 milioane lei, iar in etapa a doua a apelului de proiecte au fost evaluate un numar de 201 proiecte in valoare de 1.951,4 milioane lei, urmand a fi selectionate proiectele ce vor fi contractate.


Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri