UPC isi extinde grila de canale digitale si HD

UPC Romania, al doilea operator de televiziune pe piata locala, a adaugat de la 1septembrie cinci noi programe in oferta de canale digitale si totodata postul Discovery HD Showcase, compania ajungand astfel la zece programe ce pot fi vizionate in format de inalta definitie (HD).

Discovery HD Showcase este disponibil clientilor de abonamente Digital TV Medium si Large cu HD sau cu DVR (digital video recorder) si HD, atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune cat si in cadrul pachetelor cu doua (televiziune cu telefonie sau internet) sau trei servicii ( televiziune, internet si telefonie)

Optiunea pentru televiziunea de inalta definitie a UPC costa 15 lei, fara TVA.

Pe de alta parte, compania a lansat incepand cu aceasta luna cinci noi programe de televiziune pentru abonatii serviciului de televiziune digitala prin cablu: E! Entertainment, TCM, Movies 24, Cartoon Network si Jurnal TV.

Canalele se regasesc in grila platformei noi de televiziune digitala, disponibila in peste 40 de orase, cu exceptia TCM, care va fi receptionat si de catre clientii din Bucuresti, abonati pana pe 2 februarie 2009.

Canalul E! Entertainment este disponibil in pachetele Digital TV Medium si Large, iar celelalte programe pot fi adaugate la orice pachet UPC Digital TV - Small, Medium Large sau Avantaj.

La finalul lui iunie, UPC avea 254.000 de clienti pentru televiziunea prin cablu digital mai mult cu 8.400 de utilizatori fata de martie anul acesta, acest serviciu alaturi de televiziune digitala prin satelit fiind de altfel singurele segmente pe care compania a crescut in al doilea trimestru al acestui fata de primele trei luni din 2010.

In prima jumatate a anului, UPC a avut venituri de 62,3 milioane de euro in crestere cu 1,3 milioane de euro comparativ cu ianuarie-iunie 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri