Deputatul PDL Valerian Vreme a fost nominalizat de premierul Emic Boc pentru sefia Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, dupa ce ministrul Gabriel Sandu a fost remaniat.
Deputatul PDL Valerian Vreme (foto) este vicepresedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor. In acelasi timp, din octombrie anul trecut este membru al Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare .

Din cele 23 de initiative legislative pe care Vreme le-a avut din 2008, de cand este deputat, si pana acum, patru au fost pentru sustinerea sectorului IT.

Oficialul PDL s-a nascut in 1963 la Dorohoi (judetul Botosani), iar in 1987 a absolvit Facultatea de Electrotehnica, Sectia Automatizari si Calculatoare la Iasi. De atunci a facut mai multe cursuri de specializare in domeniu atat in tara cat si in strainatate.

Acesta a lucrat intre 1987 si 1992 ca inginer depanator de calculatoare la filiala din Onesti a companiei IIRUC, dupa care si-a lansat propriul business, firma uM-Soft.

Din 2000, Valerian Vreme este administratorul grupului de firme uM-Soft & Microtec Onesti.

Parlamentarul are un masterat in administratie publica la Universitatea din Bacau, iar din 2009 studiaza la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" si Universitatea Nationala de Aparare "Carol I".

Printre numele vehiculate pentru sefia MCSI s-a numarat si Sorin Mindrutescu, unul dintre cele mai cunoscute nume pe piata locala de IT si cel care din februarie 2008 este seful Oracle Romania, filiala locala a unuia din cei mai importanti producatori de software la nivel mondial, un business de 70,9 milioane anul trecut.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri