Acest dispozitiv include un receptor GPS ce permite pe langa navigarea de la un punct A la un punct B pentru toti detinatorii de iPhone sau iPod Touch si folosirea acestuia ca dispozitiv hands-free sau player multimedia pentru masina.

Car kit-ul GPS Mio este compatibil cu cea de a doua generatie iPod Touch, iPhone 3G, 3GS si iPhone 4. Pe langa compatibilitatea cu o gama larga de produse Apple, Mio functioneaza fara a fi nevoie ca utilizatorul sa indeparteze husa de protectie a dispozitivului sau.

O alta caracteristica a acestui car-kit este posibilitatea de a fi folosit ca dispozitiv hands-free, prin intermediul conexiunii Bluetooth, setata special pentru a inlesni descoperirea si conectarea la produsele Apple. Car kit-ul Mio incarca iPod-urile si iPhone-urile, permitand preluarea convorbirilor si ghidarea clara simultana.

Citeste si:

Utilizatorii vor avea de asemenea acces la muzica stocata pe iPhone sau iPod, aceasta fiind redata direct pe sistemul audio al masinii.

Car kit-ul Mio vine intr-un pachet care include un suport special pentru atasarea acestuia pe parbriz, ghidarea putand fi facuta atat in format normal cat si in modul panoramic.