Producatorul de electronice Panasonic si dezvoltatorul de produse de divertisment interactive Ubisoft au incheiat un parteneriat la nivel tehnic ce are ca scop dezvoltarea unei serii de jocuri 3D si a mai multor aplicatii conexe pentru televiziune, care se vor realiza prin intermediul platformei Panasonic IPTV.
Panasonic a prezentat, la targul de electronice IFA de anul acesta, jocul Shaun White Skateboarding in format 3D.

Ubisoft a ales Panasonic ca principal promotor al jocurilor Shaun White Skateboarding si Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier datorita dispozitivelor sale audio-video de inalta performanta.

Noua seria de jocuri 3D va fi realizata de catre Ubisoft si valorificata de catre Panasonic cu ajutorul tehnologiilor 3D pentru acasa, dezvoltate de catre compania nipona.

“Panasonic a dezvoltat o strategie in privinta continutului 3D care se axeaza pe patru mari directii: difuzare, filme, continut creat de utilizatori si jocuri”, declara Fabien Roth, general manager TV Panasonic Marketing Europe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri