Microsoft, cel mai mare producator mondial de software, a lansat Office 2010 in limba romana, noua suita de aplicatii oferind acces la documente prin intermediul unui PC, browser web sau prin dispozitive smartphone, anunta oficialii companiei.
Suita Microsoft 2010 in limba romana este disponibila in cinci editii: Microsoft Office Acasa si pentru Scoala, Microsoft Office Acasa si la Firma, Microsoft Office Professional, Microsoft Office Standard si Microsoft Office Professional Plus.

Acestea pot fi achizitionate din marile lanturi de magazine precum: Carrefour, Domo, Media Galaxy, Real, Cora, Auchan, Metro, Selgros.

Pe de alta parte, magazinele Carrefour Baneasa, Auchan Titan, Media Galaxy Baneasa, Domo Baneasa si Domo AFI Palace Cotroceni vor organiza intre 7 si 12 septembrie Zilele Office, perioada in care cumparatorii de licente Office 2010 pot castiga diferite premii.

Sursa foto: Microsoft Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri