Flanco, al treilea retailer de electronice si IT pe piata locala, lanseaza garantia All Inclusive, un serviciu prin care compania repara sau returneaza banii pentru un produs in cel mult cinci zile, insa costul activarii garantiei porneste de la 49 de lei.
Produsele sunt reparate la locuinta clientului sau in service, iar daca defectiunea este grava, compania ofera un produs nou sau returneaza banii in maximum cinci zile.

“ Clientul beneficiaza de asistenta la domiciliu, transportul produsului catre centrul de reparatii si inlocuirea produsului sau returnarea banilor,” a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Garantia All Inclusive vine in completarea garantiei primite de la furnizor.

Flanco International este in insolventa din decembrie anul trecut, iar in prezent are aproximativ 500 de angajati si 71 de magazine cu o suprafata totala de 31.500 de mp. Principalii competitori ai Flanco sunt Altex si Domo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri