Conform oficialilor magazinului Cocor, datele legate de pretul chiriei, precum si perioada de inchiriere a spatiului respectiv sunt confidentiale.

"Ceea ce va putem comunica este ca avem contracte semnate si cu alti dealeri de telefonie mobila. Restul informatiilor sunt confindentiale", au spus reprezentantii companiei.

Chiriile spatiilor din magazinul Cocor oscileaza in jurul nivelului de 50 euro/mp/luna, potrivit celor mai recente informatii disponibile.

Citeste si:

Printre chiriasii magazinului, care se redeschide pe data de 23 septembrie, se numara Dolce & Gabanna, Just Cavalli, Marc Jacobs, Carlo Pignatelli, Alea, Gianfranco Ferre, Gianni Marra, Flavio Castellani, Cesare Paciotti, 4US si Givenchy.

Actionarii Cocor Bucuresti au inchis magazinul in luna mai 2008 pentru lucrari de renovare si extindere, intrucat cladirea nu mai era sigura din punct de vedere seismic, fiind construita in anul 1970. Suprafata construita a crescut de la 10.000 mp la 25.000 mp, iar suprafata inchiriabila a crescut de la 6.000 mp la 10.000 mp, investitia totala fiind estimata la circa 24,5 milioane euro plus TVA.

Actionarii principali ai societatii Cocor Bucuresti sunt SIF Muntenia (SIF4), cu 10%, Liviu Ursan, cu 14,83%, Daniel Stoica, cu 14,65% din actiuni, si Broadhurst Investments, cu 13,32% din capitalul social. De asemenea, SIF Transilvania are o participatie de 10,24% din capitalul companiei.