Romtelecom lanseaza din aceasta luna in 15 orase serviciul de televiziune digitala prin cablu care va fi disponibil prin NextGen la un pret 27 lei (cu TVA) in incercarea de a atrage cat mai multi abonati, compania ducand o competitie acerba cu RCS&RDS si UPC Romania. Pana acum NextGen oferea televiziune doar prin cablu analogic, in timp ce Romtelecom oferea televiziune digitala prin satelit (DTH) si prin protocolul de internet (IPTV).
La achizitionarea serviciului care contine peste 85 de canale TV, clientii primesc gratuit, in custodie, receptorul digital pentru un televizor si pana la patru luni gratuite pentru abonamentele incheiate pe o perioada pana la 26 de luni.

Abonatii pot opta sa adauge la canalele de baza si pachetul MAXPAK (HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax2), la tariful de 14 lei, cu TVA inclusa.

NextGen ofera servicii de internet, televiziune prin cablu si telefonie fixa in 20 de orase din tara (Alba Iulia, Bistrita, Bocsa, Bucuresti, Campina, Cluj, Giurgiu, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Mioveni, Odorheiul Secuiesc, Sibiu, Slobozia, Targoviste, Tecuci, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Tulcea, Urziceni si Zalau) si in peste alte 100 de localitati rurale.

NextGen este o subsidiara detinuta si lansata in 2008 de Romtelecom care are un total de peste 160 000 de abonati de internet, televiziune si telefonie fixa.

Sursa foto: NextGen.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri