Axel Soft, distribuitor de produse de securitate IT, estimeaza ca cifra de afaceri va creste in acest cu pana la 5% fata de 2009, la 2,5 milioane euro, a declarat Alexandru Sipciu, directorul general al Axel Soft IT Group.
"Situatia economica se resimte in piata de securitate, insa nu atat de mult incat sa avem stagnari sau scaderi. Preconizam ca vom creste in acest an cu 5% fata de 2009", a afirmat Sipciu, citat de Mediafax.

Firma si-a mentinut cota de piata la acelasi nivel ca anul trecut, de 30%, potrivit datelor proprii, si estimeaza ca vanzarile vor creste in 2011 cu 5 - 10%.

"Anul viitor vom creste cu 5-10% cifra de afaceri, dar este prematur sa estimez un procent exact", a spus Sipciu.

In 2011, piata de securitate IT va creste cu pana la 3%, dupa ce va ajunge in acest an, conform specialistilor in domeniu, la 12 milioane de euro, a mai spus directorul Axel Soft.

El a explicat ca 65% din cifra de afaceri o reprezinta solutiile de securitate ESET NOD32 Antivirus, iar 35% Smart Security.

Axel Soft IT Group a semnat un contract cu Banca Comerciala Romana (BCR) pentru 10.000 de licente ESET NOD32 Antivirus pe o perioada de trei ani, acesta fiind printre cele mai importante contracte semnate in acest an, a spus Sipciu.

Compania este distribuitorul exclusiv in Romania pentru solutiile de securitate NOD32 Antivirus produse de compania slovaca ESET.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri