"Situatia economica se resimte in piata de securitate, insa nu atat de mult incat sa avem stagnari sau scaderi. Preconizam ca vom creste in acest an cu 5% fata de 2009", a afirmat Sipciu, citat de Mediafax.

Firma si-a mentinut cota de piata la acelasi nivel ca anul trecut, de 30%, potrivit datelor proprii, si estimeaza ca vanzarile vor creste in 2011 cu 5 - 10%.

"Anul viitor vom creste cu 5-10% cifra de afaceri, dar este prematur sa estimez un procent exact", a spus Sipciu.

In 2011, piata de securitate IT va creste cu pana la 3%, dupa ce va ajunge in acest an, conform specialistilor in domeniu, la 12 milioane de euro, a mai spus directorul Axel Soft.

Citeste si:

El a explicat ca 65% din cifra de afaceri o reprezinta solutiile de securitate ESET NOD32 Antivirus, iar 35% Smart Security.

Axel Soft IT Group a semnat un contract cu Banca Comerciala Romana (BCR) pentru 10.000 de licente ESET NOD32 Antivirus pe o perioada de trei ani, acesta fiind printre cele mai importante contracte semnate in acest an, a spus Sipciu.

Compania este distribuitorul exclusiv in Romania pentru solutiile de securitate NOD32 Antivirus produse de compania slovaca ESET.