Teletrans a inregistrat in randul clientilor independenti de Transelectrica o crestere de peste 20% pe segmentul Scada, servicii care asigura mentenanta sistemelor informatice critice si monitorizarea proceselor, dar si o majorare a vanzarilor cu peste 40% pe segmentul de internet.

” Dezvoltarea unor linii de business cu o valoare mai mare pentru clienti a constituit principalul demers pe care l-am implementat anul acesta, iar rezultatele obtinute reprezinta cea mai elocventa dovada a eforturilor depuse si a increderii clientilor in solutiile pe care le oferim”, a declarat Horia Hahaianu (foto), directorul general al Teletrans.

Strategia de afaceri a companiei pentru urmatoarea perioada va pune accent pe serviciile de informatica de proces ca urmare a investitiilor care se fac in parcurile eoliene si pe dezvoltarea unor proiecte de solutii integrate.

Citeste si:

Compania infiintata lui 2002 are reprezentante in 32 de municipii de judet, acces la reteaua de fibra optica in peste 110 locatii si legaturi crossborder cu Ungaria, Bulgaria, Serbia.