Operatorul de telecomunicatii Teletrans, detinut de Transelectrica, a inregistrat in primul semestru din 2010 afaceri de 5,17 milioane de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut, anunta oficialii companiei.

Teletrans a inregistrat in randul clientilor independenti de Transelectrica o crestere de peste 20% pe segmentul Scada, servicii care asigura mentenanta sistemelor informatice critice si monitorizarea proceselor, dar si o majorare a vanzarilor cu peste 40% pe segmentul de internet.

” Dezvoltarea unor linii de business cu o valoare mai mare pentru clienti a constituit principalul demers pe care l-am implementat anul acesta, iar rezultatele obtinute reprezinta cea mai elocventa dovada a eforturilor depuse si a increderii clientilor in solutiile pe care le oferim”, a declarat Horia Hahaianu (foto), directorul general al Teletrans.

Strategia de afaceri a companiei pentru urmatoarea perioada va pune accent pe serviciile de informatica de proces ca urmare a investitiilor care se fac in parcurile eoliene si pe dezvoltarea unor proiecte de solutii integrate.

Compania infiintata lui 2002 are reprezentante in 32 de municipii de judet, acces la reteaua de fibra optica in peste 110 locatii si legaturi crossborder cu Ungaria, Bulgaria, Serbia.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si