Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza o noua oferta pentru utilizatorii de cartele, prin care acestia primesc 1.000 minute si SMS-uri in retea, 60 minute si SMS-uri nationale printr-o extraoptiune care isi micsoreaza pretul in fiecare luna.

„ Daca pretul initial al extraoptiunii este de cinci euro, fiecare reactivare aduce o scadere a tarifului cu 20 de eurocenti, pana la plafonul de trei euro pe luna”, a declarat Karsten Wildberger, chief commercial officer pe segmentul consumer la Vodafone Romania.

De asemenea, noii utilizatori ai cartelei Vodafone primesc inapoi contravaloarea TVA-ului, sub forma unui credit suplimentar de un euro.

Operatorul a lansat si o extraoptiune care include 1.500 de minute si SMS-uri in retea, pentru cinci euro pe luna si a extins serviciile oferite pentru utilizatorii care si-au creat un grup de prieteni , iar acestia pot comunica de acum intre ei cu SMS-uri gratuite, nelimitate, pe intreaga durata a week-end-ului.

Utilizatorii prepaid care aleg cartela Vodafone primesc un bonus de 50 de minute in retea la portarea numarului, ce se reinnoieste lunar, pe intreaga perioada de valabilitate a cartelei, iar noii utilizatori ai acesteia pot testa, gratuit, internetul pe mobil printr-un bonus ce include 50 MB trafic de date.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Primele oferte combinate Vodafone + UPC: Cum se vor integra serviciile