„ Daca pretul initial al extraoptiunii este de cinci euro, fiecare reactivare aduce o scadere a tarifului cu 20 de eurocenti, pana la plafonul de trei euro pe luna”, a declarat Karsten Wildberger, chief commercial officer pe segmentul consumer la Vodafone Romania.

De asemenea, noii utilizatori ai cartelei Vodafone primesc inapoi contravaloarea TVA-ului, sub forma unui credit suplimentar de un euro.

Operatorul a lansat si o extraoptiune care include 1.500 de minute si SMS-uri in retea, pentru cinci euro pe luna si a extins serviciile oferite pentru utilizatorii care si-au creat un grup de prieteni , iar acestia pot comunica de acum intre ei cu SMS-uri gratuite, nelimitate, pe intreaga durata a week-end-ului.

Utilizatorii prepaid care aleg cartela Vodafone primesc un bonus de 50 de minute in retea la portarea numarului, ce se reinnoieste lunar, pe intreaga perioada de valabilitate a cartelei, iar noii utilizatori ai acesteia pot testa, gratuit, internetul pe mobil printr-un bonus ce include 50 MB trafic de date.