BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, lanseaza o noua versiune pentru BitDefender Enterprise Client Professional Plus, solutia de securitate pentru statii de lucru dedicata corporatiilor. Pe langa antivirus, antispam si firewall, clientii beneficiaza in noul pachet de protectie antispyware.

BitDefender Client Professional Plus este realizat special pentru protejarea retelelor complexe si contine produsele BitDefender Professional Plus, pentru protejarea statiilor de lucru si BitDefender Enterprise Manager, instrument care ofera management centralizat.

In noua versiune a solutiei, procesul de scanare este mai rapid si mai eficient, dar cea mai importanta caracteristica adaugata este protectia antispyware. Aceasta vine ca o reactie normala la evolutia amenintarilor informatice pe de o parte, iar pe de alta parte este un raspuns la cerintele clientilor nostri. In contextul actual, confidentialitatea informatiilor are o importanta majora pentru o companie, mai ales atunci cand angajatii au acces la Internet si implicit sunt vizati de aplicatii spyware. declara Adrian Petrisor, BitDefender Product Marketing Manager.

In prezent, aplicatiile spyware au devenit o reala amenintare. Ele reprezinta programe care se instaleaza fara cunostinta utilizatorului, monitorizand activitatea online sau permitandu-i celui care le-a creat sa preia controlul asupra computerului. Daunele provocate sunt diverse, de la culegerea preferintelor de navigare pe Internet ale utilizatorilor si vanzarea unor baze de date catre companii interesate, pana la furtul de identitate si al informatiilor personale.

Raspandirea lor este intr-o continua crestere, numai in ultima jumatate a anului trecut numarul aplicatiilor spyware a crescut cu 52%, iar numarul site-urilor web care contin astfel de elemente cu 78%. In topul amenintarilor informatice realizat de IDC, spyware-ul s-a clasat pe locul patru, inaintea spam-ului si a hacker-ilor.

Cum in momentul actual cea mai mare parte a atacurilor informatice au ca obiectiv castigul financiar, metodele si instrumentele de atac s-au diversificat. Astfel, simpla protectie antivirus nu mai este suficienta, iar o companie este nevoita sa foloseasca o solutie completa de Internet Security, care sa o protejeze impotriva tuturor amenintarilor informatice: virusi, spyware, spam, scam, phishing, intruziuni etc. a concluzionat Adrian Petrisor.

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, in mai mult de 100 de tari.
Realizata pentru a oferi protectie completa retelelor si sistemelor companiilor, gama de solutii BitDefender cuprinde, pe langa produse pentru protectia antivirus, antispam, personal firewall si solutii de administrare a securitatii. De asemenea, echipa BitDefender ofera consultanta organizatiilor in realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare.

BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al carei sediu central se afla in Romania, la Bucuresti. SOFTWIN are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri