Producatorul sud-coreean Samsung a lansat pe piata din SUA tableta Samsung P1000, cunoscuta de altfel si sub numele de Galaxy Tab, insa nu a precizat inca pretul acesteia, dar pe pe site-ul retailerului online Amazon aceasta are un pret recomandat de vanzare de aproximativ 800 de lire sterline (953 de euro), scrie cotidianul britanic The Telegraph.
Retailerul online ofera un discount de 15%, ceea ce aduce pretul final la 679 de lire sterline (809 de euro) , iar oficialii Amazon anunta de asemenea ca tableta va fi expediata intr-o luna sau doua. Daca pretul de pe site este correct inseamna ca Galaxy Tab este semnificativ mai scump decat principalul sau rival care costa 429 de lire sterline (511 euro) pe piata britanica.

Oficialii Samsung nu au declarat care vor fi preturile tabletei, dar au precizat ca aceasta vor fi competitive, scrie cotidianul american The Wall Street Journal.

Tableta este disponibila pe piata din SUA prin intermediul operatorilor telecom AT&T, Verizon, Sprint and T-Mobile.

"Galaxy Tab va redefini piata de tablete, Ne asteptam sa fim un jucator important pe aceasta piata”, a declarat Dale Sohn, presedintele diviziei de telecom a Samsung in SUA.

Dispozitivul are un ecran de sapte inchi (17,78 centimetri) si ruleaza pe Froyo, cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, dezvoltat de Google. De asemenea, noul produs are conexiune Wi-Fi si 3G si doua camere de 3 megapixeli si 1,3 megapixeli pentru apeluri video.

Sursa foto: DigitalTrends
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri