"Prin ShopMania BIZ ne aducem contributia la dezvoltarea zonei de comert online din Romania. Aproape oricine isi poate crea un magazin online: cei care au construit un business offline si vor o extindere, cei care au deja un magazin online si au planificat dezvoltarea unei noi platforme de vanzare sau, pur si simplu, cei care fac acum primii pasi in directia comertului online", a declarat Arthur Radulescu, director general Asesoft Net.

Pe langa facilitatile legate de construirea si administrarea activitatii magazinului online, ShopMania BIZ isi sustine partenerii printr-o serie de functionalitati axate pe zona de marketing si comunicare.

"In construirea noii platforme am pus accentul pe dezvoltarea cat mai multor functii care sa ajute magazinele in acest sens. In plus, avem ca partener compania Google si programul Google AdWords, cu ajutorul carora putem oferi magazinelor online ShopMania BIZ o noua oportunitate de promovare", a adaugat Radulescu.

Citeste si:

Cu Google AdWords, companiile mici si mijlocii isi pot promova magazinele online atat pe motorul de cautare, cat si in reteaua de Display Google. Acestea isi pot crea si difuza anunturile cu directionare in anumite zone, indiferent de bugetul de care dispun.

ShopMania BIZ ofera si o serie de optiuni de interconectare cu alte aplicatii, precum integrarea cu platforme sociale ca Facebook si Twitter sau cu sisteme de monitorizare precum Google Analytics.