Noile solutii Panda, deja disponibile pentru achizitie online, includ: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 si Panda Internet Security pentru netbook-uri. Printre noile caracteristici se numara accesul de la distanta pentru PC-urile dotate, eliminarea definitiva a datelor, virtual browser si chiar mai multe functii.

De asemenea, toate noile solutii Panda dispun de tehnologia Collective Intelligence, care este folosita de o retea de milioane de utilizatori la nivel global si ofera protectie impotriva amenintarilor informatice cunoscute si necunoscute. In plus, noile versiuni Panda 2011 asigura un consum de resurse cu 50% mai mic fata de versiunile anterioare, in cazul rularii pe Windows 7.

Produsele din linia de top a Panda 2011 includ si o serie de utilitati care protejeaza datele virtuale ale utilizatorilor, precum accesul de la distanta, virtual browser, tstatura virtuala, file de criptare, eliminarea definitiva a datelor.

Noile solutii Panda 2011 sunt disponibile pe site-ul Panda Security, la distribuitorii autorizati Panda din Romania si vor fi disponibile in scurt timp in toate magazinele de specialitate. Versiunile sunt disponibile pentru 3 calculatoare, cu preturi variabile.