BitDefender, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de securitate informatica, a lansat noua generatie de produse in limba romana, destinata utilizatorilor individuali. Gama completa de securitate 2011 include BitDefender Antivirus Pro 2011, BitDefender Internet Security 2011 si BitDefender Total Security 2011, care au preturi cuprinse intre 30 si 65 euro.

Noua generatie BitDefender are o interfata care permite utilizatorilor sa isi personalizeze configuratia in functie de nevoile si nivelul lor de cunostinte in utilizarea calculatorului.

Produsele BitDefender 2011 sunt usor de utilizat si ofera clientilor informatii utile pentru a raspunde nevoilor acestora privind securitatea online, incluzand tutoriale despre instalare, o biblioteca cu videoclipuri explicative despre caracteristicile si configurarea produsului, precum si suport tehnic gratuit 24/7.

“Securitatea informatica nu se refera doar la indepartarea amenintarilor informatice, ci reprezinta o serie de alegeri bine administrate ce pun in balanta nevoile utilizatorilor si realitatile universului digital. In contextul actual, raspandirea internetului a condus la utilizarea calculatorului in domenii precum jocurile online, e-learningul, grupurile de lucru, lansand astfel o noua era in securitatea personala”, a declarat Vincent Hwang, BitDefender Global Director, product delivery.

Gama completa de produse este disponibila in Romania prin distribuitorii autorizati Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum si in urmatoarele lanturi retail cu acoperire nationala - Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comert electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, PC Garage. O licenta standard protejeaza 3 utilizatori pentru 1 an. In functie de nevoile clientilor, durata licentei si numarul de utilizatori poate varia de la caz la caz.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si