Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, comercializeaza terminalul iPhone 4, lansat de Apple, incepand de la pretul de 169 de euro, informeaza site-ul companiei.
Telefonul, care are o versiune de 16 GB si una de 32 GB, este vandut cu abonamentele Pantera 29 si Pantera 49 incheiate pentru o perioada de unu sau doi ani.

Cea mai mic pret pentru iPhone este pentru versiunea de 16 GB, acesta costand 169 de euro in cadrul abonamentului Pantera 49 incheiat pe doi ani, utilizatorii platind 49 de euro pentru serviciile de telefonie in fiecare luna.

Pe de alta parte, cea mai scumpa varianta pentru achizitia telefonului este versiunea cu memorie de 32 de GB, dar pentru care clientul incheie un abonament doar pentru un an si plateste lunar 29 de euro pentru serviciile telecom (Pantera 29).

Cei care isi doresc sa isi ia un alt abonament la Orange pot cumpara telefonul la preturi care variaza de la 229 de euro pentru versiunea de 16GB (pentru abonamentele Pantera, mai mari de 20 de euro) pana la 559 de euro pentru varianta de 32 de GB (abonamentele Delfin si altele).

Telefonul poate fi cumparat din magazinul online al Orange si din alte 20 de orase din tara, dintre care sase sunt in Bucuresti.

Vedeti oferta completa de preturi pentru iPhone 4 si magazinele din care poate fi cumparat terminalul.

Sursa foto: Orange Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri