Vodafone ofera clientilor reduceri la abonamente si trafic dublu de Internet pe mobil

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, anunta o noua oferta promotionala pentru serviciile pe baza de abonament, prin care clientii care se aboneaza la operator beneficiaza de pana la 30% reducere la abonament, trafic dublu de Internet pe mobil, bonusuri constand in mii de minute in retea si telefoane la preturi speciale.

Noua promotie Vodafone pentru abonati aduce utilizatorilor trafic dublu de Internet pe mobil. Clientii beneficiaza acum de 100 MB trafic pe luna, pe viata, cu optiunea de Internet pe mobil de 2,07 euro/luna (TVA inclus).

Clientii care aleg unul din abonamentele Vodafone Complet 1.000 sau Vodafone Complet 800 beneficiaza, in plus fata de minutele incluse in abonament, de bonus cu minute in retea sau de reducere la abonament:

- bonus cu 2.500 de minute in retea, valabile 12 luni, sau 30% reducere la abonament timp de doua luni, pentru Vodafone Complet 1.000;

- bonus cu 2.500 de minute in retea, valabil 12 luni, sau 1,04 euro/luna reducere la abonament, timp de 6 luni, pentru Vodafone Complet 800.

Pentru celelalte abonamente Vodafone Complet, noua promotie aduce bonusuri constand in 2.500 de minute in retea, valabile 12 luni, sau 1.200 de minute in retea, valabile 6 luni.

Oferta promotionala Vodafone aduce o gama larga de telefoane, cu preturi incepand de la 0 euro. Toate telefoanele promotionale sunt compatibile cu Vodafone Internet pe mobil si browser-ul Opera mini.

In plus, clientii pot accesa cele mai cunoscute aplicatii, direct de pe telefon: Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo mail, eBuddy.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri