Canon Romania, unul dintre cei mai mari producatori de imprimante si copiatoare din lume, are in plan sa creasca echipa locala, potrivit Violetei Hostea, marketing manager al companiei.
"Anul acesta ne-am mutat intr-o locatie mai mare, iar pana la finalul lui 2010 avem in plan sa extindem si echipa", a declarat pentru Wall-Street Violeta Hostea, customer & channel marketing manager al Canon Romania, biroul reprezentant al Canon CEE pe plan local, care isi desfasoara activitatea prin intermediul partenerilor directi, fara a preciza numarul exact de persoane pe care intentioneaza sa le recruteze.

In prezent, echipa Canon este formata, la nivel local, din opt angajati.

Biroul reprezentant al Canon CEE in Romania are, din luna iulie a acestui an, si un nou country manager, in persoana lui Petronius Secareanu, care a l-a inlocuit pe George Irimia si a detinut pozitii cheie in cadrul Xerox si Philips si care, este, in momentul de fata, si consultant al unuia dintre cei mai mari jucatori de pe piata romaneasca de consultanta si training Ascendis, cu afaceri de 3,2 milioane euro in 2009, conform profilului sau de pe reteaua sociala de business LinkedIn.

Lansari noi pe plan local

Canon a lansat doua noi modele de multifunctionale foto; inlocuind modelele Pixma MP560, respectiv MP550, noile multifunctionale Pixma MG5250 (foto) si MG5150 ofera o gama extinsa de optiuni si un pachet software ce include functia “HD Movie Print” si Creative Park Premium. Pentru modelul Pixma MG5240, dotarea standard include si un modul Wi-Fi.

Prin intermediul optiunii Full HD Movie Print, utilizatorii pot printa imagini selectate dintr-o captura video HD. Pachetul software asigura rezultate la rezolutii de pana la 1080p si elimina zgomotul, prin folosirea tehnologiei Movie Frame Enhancement.

De asemenea, compania a adus in Romania si modelul PowerShot SX130 IS, cea mai noua compacta Canon dotata cu zoom digital extins, ce beneficiaza de o serie de optiuni inteligente ce faciliteaza captura atat pentru modul foto HD cat si pentru cel video HD.

Producatorul de echipamente de printare a lansat si doua noi scanere din gama CanoScan, CanoScan LiDE 210 si CanoScan LiDE 110. Noile modele le inlocuiesc pe LiDE 200 si LiDE 100. CanoScan LiDE 110 beneficiaza de o scanare A4 300 dpi la un timp semnificativ mai redus, de aproximativ 16 secunde, in comparatie cu cele 24 secunde pentru modelul LiDE 100, in timp ce CanoScan LiDE 210 are o viteza de scanare de aproximativ 10 secunde în comparatie cu cele 14 secunde ale modelului LiDE 200.

Canon a adaugat celor doua modele functiile Auto Photo Fix II, care elimina erorile de scanare cum ar fi portretele fara claritate, tonuri de piele inexacte sau scenele sub/supra saturate, si poate recunoaste tipul de scena dintr-o fotografie, si Auto Document Fix, ce asigura o scanare usor de vizualizat datorita corectiei datelor.

In plus, Canon Europe anunta lansarea a doua noi imprimante entry-level, format alb-negru pentru birourile mici sau pentru acasa, modelele i-SENSYS LBP6000 si i-SENSYS LBP6200d. Aceste dispozitive se adreseaza persoanelor fizice sau grupurilor mici de lucru ce cauta sa economiseasca timp si energie. i-SENSYS LBP6000 va fi disponibila in Europa incepand cu 1 octombrie, iar i-SENSYS LBP6200d incepand cu 1 noiembrie 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri