Romtelecom, al treilea furnizor de servicii de telecomunicatii pe piata locala, a introdus un nou portofoliu de voce si internet pentru clientii companii, anunta operatorul.


Noul portofoliu de voce cuprinde patru produse, cu preturi incepand de la 12,28 euro pe luna (cu TVA), ce includ pana la mii de minute si garantarea calitatii pe baza acordului privind nivelul calitatii serviciului (SLA).

„Am creat abonamente de voce care sa puna la dispozitia clientilor pachete de comunicatii care raspund nevoilor lor. De exemplu, abonamentul de 24,9 euro este solutia perfecta pentru o companie de marime medie, asigurandu-i costuri fixe care permit planificarea bugetelor si aducand beneficii precum la 500 de minute catre retelele mobile nationale - altele decat Cosmote si pana la 1500 de minute catre retelele fixe, Cosmote si diverse destinatii internationale,” a explicat George Makowski, director executiv comercial pe segmentul business in cadrul Romtelecom.

Pe de alta parte, cele trei tipuri de abonamente pentru acces la internet au preturi incepand de la 7,31 euro pe luna (cu TVA): Clicknet Standard cu viteze de download de pana la 6 Mbps, Clicknet Plus (pana la 12 Mbps) si Clicknet Extra (pana la 30 Mbps).

Toate abonamentele includ gratuit acordul privind nivelul calitatii serviciului (SLA), IP static, posibilitatea de a solicita factura electronica si licenta NORTON Antivirus gratuita pe o perioada de un an.

Noile abonamente Clicknet ofera modem-uri gratuite si back-up si recuperarea datelor in caz de dezastre naturale, erori umane, atacuri de virusi sau chiar defectiuni ale echipamentelor. Clientul primeste serviciul de back-up si recuperare a datelor daca se aboneaza la fie la Clicknet Plus, respectiv Extra.

Serviciul de back-up si recuperare a datelor ofera posibilitatea de a realiza in mod automat si/sau manual copii pe echipamentele Romtelecom.

Datele fiecarui client sunt copiate in mod criptat, astfel incat acesta este singurul care are acces la ele.

Spatiul de stocare asigurat este de 1 GB, respectiv 5 GB, accesarea implicand instalarea unui program pe calculator sau laptop.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri