RCS&RDS, cel mai mare operator romanesc de telecomunicatii, a incheiat un parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank prin care clientii companii isi pot plati facturile in numerar, prin card sau virament bancar prin intermediul institutiei financiare.
Platile se pot face in numerar la oricare din casieriile bancii prin prezentarea facturii sau la multifunctionalele de numerar non-stop banking ale bancii prin scanarea codului de bare de pe factura.

Prin card bancar plata se face in reteaua de ATM-uri folosind numai carduri emise de UniCredit Tiriac Bank, iar pentru viramentul bancar clientii UniCredit Tiriac Bank, utilizatori ai sistemelor online banking / business net au la dispozitie sabloane de plata personalizate.

Acest parteneriat vine la aproximativ doua luni dupa ce RCS&RDS a introdus optinunea prin care clientii operatorului isi pot plati facturile online direct de pe site-ul companiei.

UniCredit Tiriac Banka are in prezent 520.000 clienti activi si 234 de sucursale.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de internet si televiziune si al doilea pe segmentul de telefonie fixa. Operatorul are peste 6.000 angajati si mai mult de 200 casierii in toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri