Prima categorie de abonamente este pentru utilizatorii de laptop care isi doresc acces la internet oricand, operatorul oferind pentru acestia trei variante de abonamente: Colibri 7, 9, si 11 euro ce includ trafic de 0.5, 1.5 si respectiv 2.5 GB, la o viteza de pana la 14.4 Mbps. Pentru fiecare tip de abonament poate fi activata optiunea Happy Night pentru 2 euro pe luna.

Cei care au Colibri 9 sau 11euro pot opta si pentru Cost Control cu un cost de 1 euro/luna.

Cu Cost Control, clientii au trafic nelimitat si garantia ca nu platesc suplimentar fata de abonamentul lunar.

Optiunea Happy Night permite accesul gratuit si nelimitat la internet intre orele 00:00 si 07:00.

Traficul efectuat in sesiunile de conectare incepute si terminate in cadrul acestui interval orar nu consuma din traficul initial.

Colibri Young se adreseaza tinerilor cu varste intre 18 si 26 de ani, iar cu un cost lunar de 8 euro, ei vor beneficia de trafic nelimitat: primii 1.5GB la o viteza de pana la 14.4Mbps, iar restul la o viteza de pana la 128Kbps.

A doua categorie de abonamente se adreseaza clientilor cu o intensa activitate online, fie browsing, video streaming sau download-uri mari.

Din aceasta categorie fac parte abonamentele Colibri 15, 20 si 25 euro cu trafic nelimitat, la o viteza de pana la 14.4 Mbps pentru primii 6, 12 si respectiv 24 GB.

Citeste si:

Abonamentele include optiunile Cost Control, Happy Night si 100 SMS-uri pe luna.

La toate tipurile de abonamente Colibri, Orange asigura prin Travel Data, optiunea de date pentru roaming, pana la 50 de MB, incepand de la 2,08 euro.

Toate abonamentele Colibri au fost configurate cu viteza maxima permisa de reteaua de date mobile, de pana la 14.4Mbps.

Cei care se aboneaza la ofertele Colibri 15, 20 sau 25 intre 1 octombrie si 30 noiembrie, vor primi 1000 de minute de voce in retea pe o cartela SIM de voce Orange: 500 de minute pentru primul an si 500 pentru al doilea an.

„Ne dorim sa contribuim la facilitarea accesului la internet in Romania pentru cat mai multi utilizatori si suntem constienti de faptul ca, mai devreme sau mai tarziu, toate echipamentele de conectare mobila de tip laptop, tableta PC sau telefon mobil vor beneficia de acces mobil la internet de mare viteza”, a declarat Bogdan Rauta, mobile data proposition manager.

Serviciile vor fi activate pe baza unui card de date SIM, cu o perioada contractuala de unu sau doi ani. Abonamentele Colibri sunt accesibile in toate magazinele si la partenerii Orange.

Operatorul este cea mai mare companie de telefonie mobila pe piata locala avand la finalul lui iunie anul acesta 10,4 milioane de clienti dintre care 2,3 milioane de clienti sunt de internet si date mobile.