SAS grup vrea sa vanda o parte din actiunile filialei din Germania

SAS Grup, companie care vinde echipamente GPS, intentioneaza sa cedeze o parte din actiunile subsidiarei din Germania, deschisa in 2009, intrucat piata locala nu are incredere in produsele romanesti.

"La inceput am fost priviti foarte refractar, dar dupa ce am incheiat parteneriate cu firme locale ne-au spus sa scoatem referirile la Romania si ne-au sugerat sa apara in actionariat firme din Germania. Avem discutii cu parteneri de acolo si ne gandim serios sa impartim firma cu o companie germana", a declarat Adrian Dinu, directorul general al SAS Grup si actionar al firmei, citat de Mediafax.

El a aratat ca SAS Grup intentioneaza sa se extinda si pe alte piete, unde va incheia parteneriate cu firme locale.

"Vrem sa ne extindem, insa ne vom indrepta catre parteneriate din prima, pentru a nu repeta experienta din Germania. Pentru piata din vestul Europei, noi avem cele mai mici preturi si trebuie sa profitam de acest lucru", a afirmat Dinu.

SAS Grup proiecteaza, produce si implementeaza sisteme de supraveghere si monitorizare a vehiculelor si persoanelor prin GPS.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, actionarii firmei sunt Adrian Dinu (33% din titluri), Adrian Stanescu (12%), Cristian Petculescu (25%), Dragos Dan Voicu (25%) si Bogdan Ioan Crivat (5%).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Munții Alpi, transformați în ”seifuri” pentru bogații lumii: cât costă o cameră
Setari Cookie-uri