Musselman lucreaza de aproximativ 20 de ani pentru Liberty Global si are o experienta de 35 de ani in industria de cablu.

El va continua sa fie directorul general al Unitymedia, compania germana de televiziune prin cablu achizitionata anul trecut de Liberty Global (LGI), pana cand i se va gasi un inlocuitor, si, de asemenea, va ramane consultantul grupului american.

Pe de alta parte, Diederik Karsten (foto), seful UPC Olanda din 2004, va fi responsabil din noua pozitie de businessul european de televiziune, internet si telefonie fixa al LGI, care inseamna peste 13,5 milioane de clienti din zece tari.

Karsten ar putea fi inlocuit din ianuarie anul viitor de Robert Dunn, cel care conduce in prezent operatiunile din Irlanda ale grupului de telecomunicatii.

Citeste si:

Liberty Global ofera servicii de televiziune, internet si telefonie fixa pentru aproximativ 18 milioane de clienti din 14 tari, majoritatea europene.

UPC Romania, filiala locala a grupului, este unul dintre cei mai mari operator de telecomunicatii pe piata locala, cu peste 1,17 milioane de clienti in 200 orase.

Sursa foto: UPC Olanda