Operatorul de telefonie mobila Zapp a anuntat recent numirea lui Piermario Di Pietro in functia de Chief Operating Officer ( director de operatiuni). Astfel, Di Pietrio il va nlocui la conducerea companiei pe Cuneyt Turktan, care a condus Zapp din aprilie 2002.

Sunt foarte incantat de noua pozitie din cadrul companiei Telemobil. Cu talentul si tehnologia pe care ne bazam in aceasta organizatie, vom tinti pozitia de lider pe piata de comunicatii wireless din Romania, a declarat Di Pietro.

Di Pietro si-a scos in avidenta calitatile sale de manager in ultimii trei ani petrecuti in cadrul Zapp, ocupand pana in prezent pozitia de director financiar. Noul director de operatiuni de la Zapp a lucrat anterior in domeniul investitiilor si al consultantei pentru JP Morgan in Londra si Paris. . El este licentiat n Business Administration la Universitatea Bocconi (Milano) si specializat in finante in cadrul Scolii de Economie din Stockholm si HEC din Paris.

Astfel, inlocuirrea lui Turktan la conducerea Zapp, ar continua un proces continuu de schimbare a boardului managerial prin care au trecut si cei doi jucatori importanti de pe piata telefoniei mobile din Romania: Connex si Orange.

In urma cu o luna si jumatate, Ted Lattimore a parasit functia de presedinte al Connex dupa sase ani in care a condus compania. Astfel, la 1 noiembrie 2005, Liliana Solomon a preluat conducerea companiei preluata recent de catre operatorul britanic Vodafone.

In urma cu un an, Bernard Moscheni, fostul CEO al Orange, a fost inlocuit de actualul manager, Richard Moat.

Compania Telemobil, operatorul serviciului Zapp, a inregistrat in ultimii ani o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri: 14 milioane de dolari in 2002, 52 mil.de dolari in 2003 si 93 de mil.de doalari in 2004.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri