Brinel si-a crescut afacerile cu 70% la noua luni

Brinel, furnizorul clujean de solutii informatice, a inregistrat o crestere de peste 70% a afacerilor in primele noua luni din 2010, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

“Anul trecut a fost unul al amanarilor si al ezitarilor, nimic nu a mers bine in 2009, in nici o industrie”, a declarat Marcel Borodi (foto), CEO-ul Brinel.

Potrivit acestuia, cea mai buna perioada pentru companie a fost a doua jumatate a anului 2007 si primul semestru din 2008. De aceea, intrebat cum a evoluat 2010, Borodi a spus ca depinde cum privesti acest lucru.

“Fata de anul trecut, in primele noua luni din 2010 am crescut cu 70%. Insa nu cred ca vom reveni la nivelul din 2007-2008 nici macar in 2011”, a adaugat el.

Cum recesiunea dureaza deja de mult timp, seful companiei nu se asteapta ca in anul urmator sa se revina la nivelul din 2008, chiar daca ritmul de crestere al Brinel incepe sa fie mai predictibil si mai controlat. In plus, conform lui Marcel Borodi, compania are in derulare proiecte care asigura businessul pe urmatorul an si jumatate.

In luna aprilie a acestui an, seful furnizorului clujean de solutii informatice spunea ca proiecte amanate exista in continuare, dar ca acestea vin scadente din spate, de anul trecut, si ca utilizatorii nu pot evita la nesfarsit efectele crizei – “asadar, implementarea unor sisteme IT, care sa le mareasca eficienta sau sa le reajusteze sistemele la schimbarile din business, au devenit si ele scadente; estimam ca piata IT va creste cu 5-10% in acest an.”


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri