Cisco lanseaza un sistem de videoconferinta pentru acasa care costa 600 de dolari

Cisco Systems, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de retea la nivel mondial, a lansat un sistem de videoconferinta pentru acasa, conducerea companiei dorindu-si sa isi extinda activitatea pe segmentul consumatorilor rezidentiali. Produsul costa 599 de dolari si va deveni un rival important pentru Skype si pentru alti furnizori de echipamente asemanatoare mai ieftine, scrie presa internationala.

Cisco ūmi contine o camera de inalta definitie, o consola si o telecomanda si se conecteaza la un televizor HD si la o conexiune la internet de banda larga. Dispozitivul permite printre altele realizarea de apeluri audio nelimitate, trimiterea de mesaje video si arhivarea acestora.

Sistemul se va vinde incepand de luna viitoare in SUA, dar pana atunci se pot face precomenzi pe site-ul companiei. Cei care isi doresc sa foloseasca un astfel de sistem vor plati de asemenea o taxa de 25 de dolari pe luna.

Cisco vinde deja sisteme de videoconferinta pentru segmentul de business, pretul unui astfel de produs fiind de circa 300.000 de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri