Romsym Data, unul dintre principalii furnizori de solutii IT din Romnia, anunta extinderea parteneriatului cu Adobe.

Incepnd de la mijlocul lunii decembrie Romsym Data devine distribuitor Adobe pentru Romnia. Aceasta extindere a parteneriatului cu Adobe vine ca o confirmare a rezultatelor bune ale colaborarii de pna acum dar si ca o urmare fireasca a continuarii colaborarii cu Macromedia pentru care am fost distribuitor unic pentru Romnia a declarat Florina Balint, General Manager Romysm Data.

La inceputul lunii decembrie Adobe a anuntat finalizarea achizitiei companiei Macromedia. In acest fel a luat nastere o companie capabila sa furnizeze platforme software care redefinesc modul in care oamenii interactioneaza cu informatia digitala.

Adobe este furnizorul lider de solutii software pentru crearea, gestionarea si furnizarea de continut digital de mare impact. Adobe este una dintre cele mai mari companii software din lume, cu venituri anuale depasind 1,2 miliarde de dolari. Pentru companie lucreaza aproximativ 3.400 de persoane din intreaga lume, sediul central fiind in San Jose, California.

Romsym Data este prima companie romneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romna pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romnia, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romnia - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonalds, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri