Tudor Bercan (33 de ani) a fost numit, incepand cu luna august, in pozitia de territory manager pentru Europa de Sud Est (SEE) in cadrul Polycom, furnizor mondial de solutii de comunicare unificate, dupa ce a ocupat anterior functia de channel manager SEE.

Bercan s-a alaturat companiei Polycom in aprilie 2007, reusind ca pana in prezent sa obtina o crestere anuala de 50% a vanzarilor companiei in regiunea Europei de Sud Est.

Noua pozitie de aduce cu sine acoperirea intregului business Polycom pentru Europa de Sud Est si o noua strategie pentru aceasta zona, in comparatie cu vechea functie de channel manager care presupunea managementul departamentului de vanzari.

"Gestionarea intregului business Polycom in Europa de Sud Est si noile responsabilitati pe care le implica aceasta functie presupun si noi obiective. Pe langa mentinerea cresterii vanzarilor din acesti trei ani, ne concentram acum pe consolidarea retelei de distributie din aceasta zona, precum si pe executarea strategiilor comune cu Microsoft si alti parteneri din Polycom Open Collaboration Network", a explicat Tudor Bercan (foto).

Cu o experienta de aproape 10 ani in domeniul industriei IT&C, acesta a ocupat pozitia de product manager in cadrul Avitech timp de 5 ani, dupa care a lucrat ca si consultant independent in tehnologiile AV.

Absolvent al Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, Tudor Bercan a urmat numeroase cursuri de specializare in vanzari si management in Romania si strainatate.

Vezi si Profil IT - Tudor Bercan, Polycom: Nu as cumpara niciodata un cititor de carti electronice


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si