iPhone 4, cel mai recent model de smartphone lansat de cei de la Apple, este mai fragil decat predecesorul sau, iPhone 3GS, dat fiind faptul ca a inregistrat cu 68% mai multe accidente, arata SquareTrade, companie care ofera garantii pentru telefoane.

SquareTrade a realizat un grafic pe baza informatiilor primite de la 20.000 de utilizatori de iPhone, care arata ca accidentele raportate de cei care au un iPhone 4 sunt cu 68% mai multe decat cele inregistrate de iPhone 3GS, potrivit BusinessInsider.

De asemenea, conform datelor SquareTrade, numarul de display-uri sparte raportate pentru modelele de iPhone 4 a crescut cu 82% comparativ cu cele de iPhone 3GS.

Totusi, dupa cum arata reprezentantii Apple, doar 4% din utilizatorii de iPhone au declarat ca au avut probleme cu ecranul smartphone-ului. In plus, fata de alte terminale mobile inteligente, iPhone-ul are o imagine mai buna in randul consumatorilor, spun cei de la SquareTrade.

Apple vinde milioane de iPhone-uri in fiecare trimestru. Daca acest trend continua, asta inseamna ca sute de mii de telefoane iPhone 4 vor avea display-ul spart.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Smartphone-uri performante si ieftine, bune pentru toata lumea