Hostway, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de inregistrare domenii, colocare si hosting, a dezvoltat o solutie adaptiva care foloseste tehnologie Microsoft si aduce patru posibiltati noi, fata de orice alt serviciu de streaming disponibil in Romania.
Astfel, fiecare utilizator va accesa continutul video la cea mai buna calitate permisa de conexiunea sa la Internet, limita maxima fiind calitate HD. In plus, posesorii de iPhone sau iPad vor putea urmari evenimentul direct de pe device-ul lor mobil.

In orice moment al transmisiei va fi posibila navigarea prin tot fluxul deja difuzat. Cu alte cuvinte, un utilizator care porneste stream-ul la jumatatea evenimentului, va putea oricand sa deruleze inapoi sau sa revina la momentul curent, iar utilizatorii vor putea controla direct felul in care urmaresc transmisia, prin alegerea unghiului de filmare preferat, deoarece tehnologia va putea difuza mai multe camere video simultan.

In perioada urmatoare, Hostway va lansa un produs dedicat de streaming online, bazat pe aceasta tehnologie. Transmisia TEDxBucharest este prima demonstratie publica a acestui serviciu.

"Am creat acest serviciu pentru publisheri. Pana acum nu au putut monetizat streamingul video la adevaratul potential. Acum, insa, vor putea dezvolta servicii pay-per-view sau de inchiriere video online. In plus, ad-urile difuzate o data cu continutul vor fi mult mai bine targetate si vor genera ROI mai mare decat traditionalele reclame TV", declara Flaviu Radulescu, general manager Hostway Romania.

Organizata sub licenta TED Global, conferinta TEDxBucharest va aduce pe 15 octombrie, la Crystall Palace Ballrooms, treisprezece vorbitori ce provin din tot atatea domenii si patru tari diferite. Printre ei, se numara Adrian Bejan – profesor la Duke University, cu un Phd. de la MIT, Adrian Stoica – cercetator NASA sau Andrei Rosu – maratonist la Polul Nord.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri