"Momentan, suntem in linie, insa cel de-al patrulea trimestru este cel mai important pentru business. La nivel local, facem toate eforturile necesare pentru a ne mentine la aceleasi performante din ultimii ani, in ciuda conditiilor economice dificile", a spus Lucian Barnea, directorul de vanzari si coordonatorul afacerilor companiei in Romania.

La noua luni, vanzarile au stagnat, dupa cum spunea Barnea.

"Competitorii nostri pe piata locala pot fi luati in considerare numai in functie de segmentul de solutii pe care le ofera – solutii endpoint, solutii VPN, solutii DLP etc. Nu putem vorbi insa despre un competitor care sa aiba un portofoliu de produse si solutii atat de extins precum portofoliul Check Point – care cuprinde solutii si produse ce asigura securitatea endpoint-ului pana la cea a gateway-urilor", a spus Michal Jarski, country manager Polonia, Romania si Bulgaria, Check Point.

Compania a lansat recent Check Point Application Control Software Blade, care permite companiilor sa securizeze si sa gestioneze mii de aplicatii Web 2.0, iar datorita integrarii tehnologiei exclusive UserCheck, implica angajatii in procesele de luare a deciziilor si permite administratorilor IT sa personalizeze politicile de utilizare a aplicatiei.

Citeste si:

In plus, blade-ul gazduieste Check Point AppWiki, cea mai mare biblioteca de aplicatii din lume, ce cuprinde peste 50.000 de widgeturi si peste 4.500 de aplicatii pentru Internet, inclusiv retele sociale, mesagerie instant si media streaming.

In prezent, amenintarile de pe Internet pun accent pe aplicatiile Web, in special pe retelele sociale, pentru a obtine acces la reteaua corporate. Tocmai de aceea, companiile care cauta solutii de protectie Web 2.0 ar trebui sa ia in considerare criterii precum puterea tehnologiei, volumul bibliotecii de protectie disponibile, locul specific din retea unde actioneaza solutia si rolul pe care il au angajatii in diminuarea riscurilor.

Check Point a lansat seria evenimentelor "Security Cafe", prin care se urmareste sa se aduca in discutie subiecte de actualitate din domeniul securitatii IT si sa se prezinte, intr-un cadru deschis si interactiv, solutii si tehnologii de securitate inovatoare.