Romtelecom intentioneaza ca pana la sfarsitul anului viitor sa majoreze de zece ori numarul de utilizatori care folosesc serviciile de Internet in banda larga oferite de companie, a declarat Pieter Bakker, director executiv comercial al operatorului de telecomunicatii.

Numarul de clienti broadband vizat anul viitor este de 100.000, operatorul avand ca tinta obtinerea statutului de lider pe piata de broadband din Romania in urmatorii doi ani.

In acest an, Romtelecom a lansat serviciul de acces Internet prin tehnologia ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), disponibil atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

"Am avut o cerere uriasa pentru toate cele trei produse ADSL pe care le-am lansat anul acesta. Doar in ultima luna am vandut aproape 3.000 de astfel de conexiuni, numarul contractelor ridicandu-se in acest moment la aproximativ 8.000", a afirmat, citat de Mediafax, Vasile Voicu, director servicii de date si Internet al operatorului de telecomunicatii.
El a spus ca, pana in februarie 2006, compania intentioneaza sa extinda aria de acoperire pentru ADSL la nivelul tuturor resedintelor de judet din tara, in prezent acest serviciu fiind disponibil doar in sapte orase.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri