"Colaboram cu Microsoft pentru dezvoltarea de noi terminale din 2009. Astazi lansam LG Optimus 7, iar in continuare vom aduce pe piata din Romania telefoane entry-level si premium, pentru o gama larga de utilizatori", a declarat Ki Sung Yu, vicepresedinte LG Electronics Romania.

Cota de piata a terminalelor bazate pe sistemul de operare Windows Phone nu este atat de mare pe cat si-ar dori oficialii Microsoft in Romania, insa prin noul sistem lansat, compania isi propune sa atraga tot mai multi utilizatori. "Ne propunem sa atragem atat clienti care provin din zona business, dar si consumer", explica Michal Golebiewski, director de marketing si business Microsoft la nivel local.

LG E900 Optimus 7 este un telefon compatibil HSDPA si permite utilizatorilor sa acceseze Internetul la viteze de pana la 7,2 Mbps.

Pana la sfarsitul acestei luni, telefonul va fi disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si in magazinul online, de la 129 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1 GB si pana la 219 euro, impreuna cu Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.

Citeste si:

De asemenea, clientii companii beneficiaza de pachete speciale, ce includ telefonul LG E900 Optimus 7 la preturi ce pornesc de la 129 euro, cu abonamentul Vodafone Talk 500 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.

Printre optiunile ce aduc un plus de atractivitate telefonului, functia Play-To permite accesarea imaginilor, videoclipurilor si fisierelor audio, prin orice dispozitiv compatibil DLNA. Astfel, spre exemplu, utilizatorul va putea asculta muzica de pe telefon, folosind propriul sistem audio, sau orice televizor compatibil.

Aplicatia ScanSearch foloseste noua tehnologie Augmented Reality, utilizatorul avand acces la informatiile relevante prin intrarea intr-o lume virtuala, construita prin imagini generate de calculator pentru a accentua perceptia asupra informatiei.

Cititi aici mai multe despre terminalul lansat de cei de la LG, cat si despre smartphone-urile bazate pe tehnologia Windows Phone 7 care vor fi aduse in Romania in perioada urmatoare.