Vodafone, cel de al doilea operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca, a lansat, in premiera in Romania, LG E900 Optimus 7, primul telefon de pe piata locala ce functioneaza cu noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.
"Colaboram cu Microsoft pentru dezvoltarea de noi terminale din 2009. Astazi lansam LG Optimus 7, iar in continuare vom aduce pe piata din Romania telefoane entry-level si premium, pentru o gama larga de utilizatori", a declarat Ki Sung Yu, vicepresedinte LG Electronics Romania.

Cota de piata a terminalelor bazate pe sistemul de operare Windows Phone nu este atat de mare pe cat si-ar dori oficialii Microsoft in Romania, insa prin noul sistem lansat, compania isi propune sa atraga tot mai multi utilizatori. "Ne propunem sa atragem atat clienti care provin din zona business, dar si consumer", explica Michal Golebiewski, director de marketing si business Microsoft la nivel local.

LG E900 Optimus 7 este un telefon compatibil HSDPA si permite utilizatorilor sa acceseze Internetul la viteze de pana la 7,2 Mbps.

Pana la sfarsitul acestei luni, telefonul va fi disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si in magazinul online, de la 129 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1 GB si pana la 219 euro, impreuna cu Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.

De asemenea, clientii companii beneficiaza de pachete speciale, ce includ telefonul LG E900 Optimus 7 la preturi ce pornesc de la 129 euro, cu abonamentul Vodafone Talk 500 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.

Printre optiunile ce aduc un plus de atractivitate telefonului, functia Play-To permite accesarea imaginilor, videoclipurilor si fisierelor audio, prin orice dispozitiv compatibil DLNA. Astfel, spre exemplu, utilizatorul va putea asculta muzica de pe telefon, folosind propriul sistem audio, sau orice televizor compatibil.

Aplicatia ScanSearch foloseste noua tehnologie Augmented Reality, utilizatorul avand acces la informatiile relevante prin intrarea intr-o lume virtuala, construita prin imagini generate de calculator pentru a accentua perceptia asupra informatiei.

Cititi aici mai multe despre terminalul lansat de cei de la LG, cat si despre smartphone-urile bazate pe tehnologia Windows Phone 7 care vor fi aduse in Romania in perioada urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri