Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, anunta lansarea serviciului Apel Video (Video Call), prin care toti clientii companiei, atat cei abonati, persoane fizice sau juridice, cat si utilizatorii Cartelei Cosmote, pot folosi reteaua 3G pentru a initia apeluri video.

Pana pe 31 decembrie 2010, clientii Cosmote pot beneficia si de o oferta prin care au posibilitatea sa foloseasca minutele incluse in planurile lor tarifare sau in pachete pentru apeluri video in retea.

Pentru a putea initia apeluri video, clientii trebuie sa foloseasca un terminal compatibil 3G cu camera video, sa se afle intr-o zona cu acoperire 3G si sa solicite activarea serviciului Apel Video, care este gratuita.

Pana la finalul anului, pentru planurile tarifare care au minute nelimitate gratuite pentru apelurile in retea, si apelurile video in retea vor fi gratuite. Dupa consumarea minutelor incluse in planurile tarifare, apelurile video in retea vor fi tarifate cu 0,12 euro/minut (fara TVA), in timp ce apelurile video in afara retelei vor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fara TVA), pentru abonati, si cu 0,16 euro/minut, atat in retea cat si in afara retelei, pentru utilizatorii de cartela.

In plus, clientii Cosmote au la dispozitie noua extraoptiune Apeluri Video, care include 20 de minute pentru apeluri video catre reteaua Cosmote si alte retele mobile nationale, la pretul de 2,60 euro pe luna (fara TVA). Clientii cartelelor preplatite pot activa extraoptiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni, extraoptiunea avand o valabilitate de 30 de zile.

Noul serviciu va beneficia de o campanie de comunicare integrata care include TV, print, web si comunicare in magazine.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ce spune Chiritoiu despre posibila tranzactie Telekom-Orange