Societatea a fost singurul ofertant in cadrul licitatiei.

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) este finantat prin Fondul Social European si gestionat de catre o autoritate de management din cadrul Ministerului Muncii.

POSDRU reprezinta sprijinul acordat Romaniei de catre Uniunea Europeana pentru rezolvarea problemelor existente in domeniul educational, al ocuparii fortei de munca si incluziunii sociale, prin promovarea calitatii in educatie si formare, a invatarii pe tot parcursul vietii si a spiritului antreprenorial, potrivit datelor publicate pe site-ul .

Obiectivul contractului este sustinerea autoritatii de management a POSDRU pentru activitatile de gestionare, analiza si control a programului operational si de a monitoriza din punct de vedere financiar, fizic si procedural starea implementarii operatiunilor finantate.

Citeste si:

Contractul presupune furnizarea de servicii de dezvoltare de aplicatii software si de consultanta privind sistemele informatice, precum si servicii de recuperare a aplicatiilor in caz de accident informatic si de procesare si stocare de date, se arata in anuntul de atribuire.

Teamnet International este un furnizor de solutii IT pentru companii si este parte a grupului Asesoft, care mai include Asesoft Distribution (distributie IT&C), Asesoft Net (aplicatii web), 2K Telecom si Asesoft Smart (solutii audio-video si IT).

Citeste si Mutare surpriza: Sebastian Ghita, patronul Asesoft, a preluat managementul Realitatea