De curand am anuntat lansarea si in Romania a noului model Nikon Coolpix S1100pj, care se remarca nu doar printr-un design futurist cat si prin inovatii tehnice demne de luat in seama. Aceasta camera compacta vine sa completeze gama camerelor cu proiector integrat, scriu jurnalistii de la playtech.ro.
Primul model, S1000pj, s-a bucurat de un real succes, fiind prima camera de acest tip din lume. Practic, modelul de fata se vrea a fi o alternativa mai compacta, cu design si functii imbunatatite si la un pret sensibil mai mic.

Asadar am avut ocazia să ma joc cu aceasta minunatie Nikon, sosita la redactie pentru a fi testata…

Design & Dimensiuni:

Dupa cum spuneam si mai sus, camera vine cu o forma noua si un design ceva mai futurist, care se incadreaza perfect in gama Coolpix. Varianta de culoare disponibila in Romania este negru care ii confera o nota de seriozitate si eleganta.

Citeste integral review-ul pe playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri