Sony Ericsson si Sony vor lansa, cel mai probabil pentru sezonul cumparaturilor de iarna, un smartphone inspirat de popularul gadget PlayStation Portable, denumit PlayStation Phone, echipat cu sistem de operare Android (Google), procesor de 1GHz, 512 MB de RAM si ecran cu diagonala de circa 4 inci (10,16 centimetri), scrie Mediafax.
Telefonul va avea ecran multi-touch de 3,7-4,1 inci, sub care se ascunde, in sistem slide, un controller pentru jocuri.

Sistemul de operare va fi cel mai probabil urmatoarea varianta a Android-ului dezvoltat de Google, iar Sony va pune la dispozitia clientilor un magazin online de aplicatii si jocuri destinate telefonului.

Gadget-ul va suporta card de memorie microSD.

Endgadget noteaza ca perioada de lansare a PlayStation Phone ar trebui sa fie trimestrul patru al acestui an, dar prima parte a lui 2011 pare un termen mai realist.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri